Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Terra Aquatica Tripart Flora Grow

Ár:
0 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Szállítási díj: 2.200 Ft
Várható szállítás: 2023. február 02.
A Terra Aquatica Tripart Flora Grow tápanyagai lehetővé teszik, hogy tökéletesen megfeleljen a növények változó igényeinek és magába foglalja mindazt, amire szükségük van az egészséges növekedéshez.

Miért tőlünk rendeljen?

GYORS és KEDVEZŐ szállítási díj Amelyik terméknél azt látja, hogy készleten, vagy raktáron, azt már másnap viszi a futár Önnek!

Saját raktárkészlet Nálunk nem kell napokat-heteket várni egy-egy termékre. Amelyik terméknél azt látod, hogy raktáron, az valóban nálunk van, azonnal tudjuk szállítani.

100% Garancia Gördülékeny, gyors ügyintézés.

Leírás

Terra Aquatica Tripart Flora Grow

A Terra Aquatica Tripart Flora Grow tápanyagai lehetővé teszik, hogy tökéletesen megfeleljen a növények változó igényeinek és magába foglalja mindazt, amire szükségük van az egészséges növekedéshez. Nem csupán az alapvető növényi táplálkozáshoz szükséges elsődleges és másodlagos tápanyagokat tartalmazza, hanem a mikro- és al-mikroelemek teljes skáláját is. Stimulálja a szerkezeti és vegetatív növekedést, erős gyökereket épít ki, és biztosítja a TriPart-ban található nitrogén, kálium és másodlagos ásványi anyagok többségét.

Használat
Használat előtt érdemes alaposan felrázni, majd egy kis edényben elkeverni az öntözővízzel. A pontos hígítási arány a használati utasításban található. ↘ Öblítse le a mérőeszközöket használat után!

Figyelmeztetés

  • zárva, sötét és fagyálló helyen tárolandó
  • tartsa távol gyermekektől

Keresés