Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Plagron Top Grow Box 100% Terra

Ár:
22.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Plagron
Várható szállítás: 2024. július 16.
A  Plagron Top Grow Box 100% Terra kimondottan termőföldben való termesztéshez lett kifejlesztve.  Minden fontos tápanyagot tartalmaz, amire 1 m2-en való növénytermesztéshez szükség lehet. Célszerű választás kezdő termesztőként is, hiszen a csomag tartalmával megismerhetőek a növény számára nélkülözhetetlen alap növénytápok, stimulátorok és kiegészítők - a teljes termesztési ciklusra.

Miért tőlünk rendeljen?

GYORS és KEDVEZŐ szállítási díj Amelyik terméknél azt látja, hogy készleten, vagy raktáron, azt már másnap viszi a futár Önnek!

Saját raktárkészlet Nálunk nem kell napokat-heteket várni egy-egy termékre. Amelyik terméknél azt látod, hogy raktáron, az valóban nálunk van, azonnal tudjuk szállítani.

100% Garancia Gördülékeny, gyors ügyintézés.

Leírás

 Plagron Top Grow Box 100% Terra

A  Plagron Top Grow Box 100% Terra kimondottan termőföldben való termesztéshez lett kifejlesztve. Minden fontos tápanyagot tartalmaz, amire 1 m2-en való növénytermesztéshez szükség lehet. Célszerű választás kezdő termesztőként is, hiszen a csomag tartalmával megismerhetőek a növény számára nélkülözhetetlen alap növénytápok, stimulátorok és kiegészítők - a teljes termesztési ciklusra. Használatával gyors és optimális eredmények érhetőek el, kiváló illat- és ízaromákat eredményez, és teljesen természetes összetevőkből áll. Tartalmazza a gyors gyökérfejlődéshez szükséges Power Roots gyökérserkentőt, amit az alap Terra Grow növénytáppal kell egyidőben használni. A tápanyagok megfelelő hasznosítását és a talajélet javítását a Pure Zym enzimek biztosítják, amit a teljes termesztési időszak alatt lehet használni. A virágzási időszaktól már a Terra Bloom növénytápot kell használni, amit a Green Sensation virágzás serkentőben lévő tápanyagok egészítenek ki egy teljes értékű tápoldattá. A csomag tartalmaz egy 25 ml-es kupakot is, amivel egyszerűen lehet adagolni a növénytápokat. Az öntözési naptár pedig segítség, hogy pontos információ legyen arról, hogy mikor milyen növénytápot kell használni a növény életciklusához igazítva.
 

A Plagron Top Grow Box 100% Natural Terra tartalma:

  • 100 ml Terra Grow (NPK 3-1-3)
  • 1 liter Terra Bloom (NPK 2-2-4)
  • 100 ml Power Roots gyökérstimulátor (NPK 0-0-1)
  • 100 ml Pure Zym enzim
  • 100 ml Green Sensation virágzás serkentő (NPK 0-9-10)
  • 25 ml mérőkupak
  • öntözési naptár

Csatolt dokumentumok

Keresés