Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Growth Technology növénytáp rendelés

A Growth Technology 1985-ös alapítása óta fejleszt innovatív kertészeti termékeket. A cég széles termékpalettával rendelkezik, az elmúlt években viszont egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a speciális növényekkel (orchidea, chili, stb.) kapcsolatos megoldások.

A Growth Technology a szakirodalom, a folyamatos kísérletezés és a növények minden növekedési stádiumában történő türelmes megfigyelése alapján igyekszik fejleszteni termékeit. Több ezer kereskedelmi készítményt gyártanak, melyeket a világ minden táján, Chilétől Malajziáig forgalmaznak. Az általuk gyártott tápanyagok minden egyes tételét független, harmadik fél laboratóriumai teljes körűen elemzik és tesztelik pontosság és konzisztencia szempontjából. Így minden egyes tétel ellenőrzötten és jóváhagyottan kerül a boltok polcaira.

A GT méltán büszke a minőség és innováció terén régóta fennálló  hírnevére, valamint szakmai hátterére. Igyekeznek a magas minőség mellett megfizethető megoldásokat nyújtani, amelyek valóban megkönnyítik és maximalizálják a termesztést.

 

Rendezés:
3.780 Ft -tól
Várható szállítás: 2023. június 08.
3.700 Ft
Várható szállítás: 2023. június 08.
4.790 Ft -tól
Várható szállítás: 2023. június 08.

Keresés