Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Ezzel a gyors és érthető áttekintéssel szeretnénk Neked segítséget nyújtani a vásárláshoz a varazskert.com webshopban. Itt minden hasznos információt megtalálsz a fizetésről, szállításról is. Webshopunk működéséről ennél részletesebben az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz!

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK MEGRENDELÉSHEZ

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a törvényben meghatározott ÁFA-t igen, a szállítás és az esetleges utánvét kezelési költségeit nem tartalmazzák. Amennyiben a kosaradban a termékek összértéke (a kedvezményekkel együtt) meghaladja a 25.000 Ft-ot, a szállítást Magyarország területére ingyenesen biztosítjuk

Nézz körbe a webshopban! A termékekre kattintva elolvashatod a termékleírást, megnézheted a képeket.

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

BANKI ELŐREUTALÁS

A vásárlás díját közvetlenül és előre bankszámlaszámunkra banki átutalással is befizetheted. Ez esetben a megrendelést csak az összeg beérkezése után adjuk fel.

Utalási adatok:

Számlatulajdonos: KameraABC s.r.o.

Bankszámlaszám: 10918001-00000046-58100008 (Unicredit Bank)

IBAN szám: HU40 1091 8001 0000 0046 5810 0008 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A közleményben minden esetben tüntesd fel a megrendelés azonosítóját.

 

UTÁNVÉTELES FIZETÉS

A megrendelt termékek árát, a szállítás költségét és az utánvétel díját egy összegben, a kézbesítőnél (készpénzben) kell kiegyenlíteni. Az utánvételes fizetés esetén a futárszolgálat kezelési költségét külön felszámítjuk, ennek díja minden esetben 500 Ft. Ezt a díjat a webshop rendszere automatikusan hozzászámítja a végösszeghez, és akkor is érvényes, ha a rendelés értéke elérte az ingyenes szállítási küszöböt.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK ÉS FELTÉTELEK

Webshopunk a szállítást a FáMa futárszolgálattal végzi.

1. SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A szállítás várható ideje 1-3 munkanap. A csomagok feldolgozása menetrendszerűen 1-2 munkanap, a csomagfeladásról e-mail értesítést kapsz, és általában a feladástól számított másnapra meg is érkezik a rendelésed. Ha esetlegesen készlethiány lép fel vagy egy hétnél hosszabb csúszás alakul ki a beszállítók miatt, akkor tájékoztatunk róla, hogy később számíthatsz a rendelésed érkezésére. Ha az előreutalásos fizetési módot választod, a csomagodat azután küldjük, hogy az összeg beérkezett a számlánkra, a beutalások ellenőrzése rendszerint napi egyszer, munkaidő kezdetén történik. Utánvételes fizetésnél a rendelés napján vagy a következő napon feladjuk a csomagot.

 

FáMa házhozszállítás

Vedd át a csomagodat kényelmesen, az otthonodban! Kérünk, ügyelj rá, hogy a szállítási címed, különösen az e-mail címed, illetve a telefonszámod pontosan add meg (a futárcég csak magyar telefonszám esetén tudja felvenni veled a kapcsolatot!).

Fizetési módok: előreutalás, utánvét (az utánvét díja: +500 Ft)

Kézbesítés: Munkanapokon általában 8–17 óra közötti időszakban történik, a futárszolgálat értesítése, illetve egyeztetése alapján. 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

A 25.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes.

 

CSOMAGOLÁS

A csomagokat a lehető legdiszkrétebb csomagolásban szállítjuk. Egyszerű, feliratmentes papírdobozokban, amelyen webshopunk neve nem olvasható. Így akár a munkahelyeden is átveheted. Senki nem fogja tudni, hogy mi van benne.

 

5. SZÁLLÍTÁSINDÍTÁSI FELTÉTEL

Webshopként fenntartjuk magunknak a jogot, hogy abban az esetben, ha a Felhasználó korábban rendben teljesített rendelés és szállítás esetén csomagját nem vette át, vagy az átvételt a futárszolgálattól megtagadta, akkor a Felhasználó újabb rendelése esetén a szállítás kezdeményezését csak előreutalásos mód esetén teljesítsük. Szintén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy rendhagyó rendelési mennyiség esetén csak fizetés után indítsuk a csomagot.

 

6. ELÁLLÁS JOGA

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgáld meg, és ha esetleg sérülést észlelsz a termékeken, kérd jegyzőkönyv felvételét a futártól vagy a csomagfelvétel helyén. Ez esetben ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

A webáruházban vásárolt termékek esetén 14 napos elállási jog illeti meg a vásárlót.

 

Keresés